изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:15 EEST
ИМА ЛИ ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАСТАВИ ШОФЬОРИТЕ ДА НЕ СПИРАТ ПО ТРОТОАРИТЕ?    
ОбществоПита в писмо до редакцията жителката на Добрич Кръстинка Златева

В редакцията на НДТ получихме писмо от Кръстинка Златева, която се обръща към нас за съдействие по няколко проблема. "Няма ли наказание или закон тия коли да не паркират по тротоари? Пред "Стара къща", по тротоара до автоспирката през целия ден има паркирани коли от всякакъв калибър. Има ли орган, който да застави тия шофьори да не ни отнемат това малко пространство, което се полага на нас - пешеходците" - пише Кр. Златева. По-долу в писмото си госпожата търси съдействие и по отношение на чистотата в града - "Навсякъде около кофите за смет е малко бунище. Не съм видяла никой от сметопревозващите с метла да смете около кофите" - пише още Златева. В писмото си читателката ни поставя още и въпроса с отварянето на ул. "Полк. Дрангов". Потърсихме зам.-кмета арх. Пламен Ганчев, който заяви: "Общината е тази, която трябва да контролира паркирането на автомобили по тротоарите. Поетапно сме започнали работа по райони. Точно в тази връзка са и новите паркоместа в централна градска част, които се разчертават. Ще се постараем да решим този проблем по най-добрия начин. Що се отнася до ул. "Полк. Дрангов" - тя беше отворена само, докато траеше ремонтът по ул. "Отец Паисий". Сега улицата си е пак еднопосочна, като единствено има разчертани паркоместа".  "Вярно е, че има такъв проблем, но не е вярно, че не се почиства около кофите за смет. Ежедневно се мете около контейнерите" - заяви управителят на сметопочистващата фирма "Шеле" Григор Алексиев.
 


Сходни връзки

ИМА ЛИ ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАСТАВИ ШОФЬОРИТЕ ДА НЕ СПИРАТ ПО ТРОТОАРИТЕ? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИМА ЛИ ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАСТАВИ ШОФЬОРИТЕ ДА НЕ СПИРАТ ПО ТРОТОАРИТЕ?
Автор: Anonymous да 2004-12-09 @ 14:53 EET
Масово явление е паркирането на коли по улиците и особено опасни са улиците,по които и от двете страни паркират автомобили,а в същия момент тротоарите не мегат да се ползват,тъй като са издути от коренищата на дърветата-пример "Хр.Смирненски",която е особено натоварена.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди