изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:51 EEST
В 40 ОБЕКТА В ДОБРИЧ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА С "ТРАНСКАРТ"    
НовиниОбщо 40 са търговските обекти на територията на Добрич, в които може да се плаща с кредитната карта "Транскарт", съобщи за НДТ Албена Мирчева - мениджър клиенти във финансовата групировка.

 В страната към момента има издадени 130 хиляди карти. Само на територията на Добрич картите са 1000 броя, добави още А. Мирчева. Всеки, който иска да има кредитна карта и да разполага с пари, може да подаде заявление в "Евробанк". Към края на март следващата година "Транскарт" -чрез клоновата мрежа на "Евробанк" в страната, ще започне да издава международни кредитни карти. "Имаме подписан договор с "Джей Си Би" - това е най-голямата японска финансова институция. "Джей" Си Би" имат поставени най-много постерминални устройства в цял свят. С новата международна "Транскарт", която ще започнем да издаваме, съвместно с "Джей Си Би" ще могат да се плащат услуги и стоки, както и да се теглят пари от банкомати" - добави още А. Мирчева.

 


Сходни връзки

В 40 ОБЕКТА В ДОБРИЧ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА С "ТРАНСКАРТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди