изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:53 EEST
Лекарите на Юшченко изразиха съмнение, че той е бил “умишлено отровен от трета страна”    
По светаВиена. Лекарите на лидера на украинската опозиция Виктор Юшченко заявиха, че той е “станал жертва на отравяне с диоксин и отровата вероятно е дадена съзнателно от трета страна”, предаде АФП.

Няма никакво съмнение, че заболяването на лидера на украинската опозиция Виктор Юшченко е причинено от отравяне с диоксин. Това заяви директорът на клиниката “Рудолфинерхаус”, в която бе приет Юшченко, д-р Михаел Цимпфер. “През последните 24 часа приключихме анализите на кръвните проби на Юшченко и у нас не остана никакво съмнение, че става дума за отравяне с диоксин”, подчерта д-р Цимпфер.
Както Агенция "Фокус" по-рано съобщи Юшченко, който твърди, че е бил отровен от политическите си съперници, постъпи във виенската клиника Рудолфинерхаус. Там трябваше да бъдат проверени функциите на всичките му органи, ще бъде изследвана пак кръвта му и отново ще бъдат потърсени възможни причини за отравяне, посочи д-р Цимпфер. Той уточни, че на Юшченко ще бъде направена и биопсия, включително на кожата му и на лигавицата на червата, на което той досега отказваше да се подложи.

http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Лекарите на Юшченко изразиха съмнение, че той е бил “умишлено отровен от трета страна” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди