изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:55 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
НовиниБюлетин на МВР от 12 декември

Пловдив. Обгорен труп на мъж е намерен след пожар в карловска къща. Вчера към 18.50 ч. в дежурната полицейска част е получен сигнал за пожар в сграда на ул. ”20 юли”. Пристигналият на място екип установява, че гори сутеренно помещение, ползвано за склад за хартии. След потушаване на огъня е открит и трупа на мъжа. Полицията продължава работа по установяване самоличността на човека. По всяка вероятност той е клошар, който ползвал помещение за подслон. Установяват се и причините за възникването на пожара.
Благоевград. Успешни акции  срещу наркоразпространението проведоха служители на РПУ – Петрич и РПУ - Сандански. На 10.12.2004 г. около 13.00 часа  при проверка в гориста местност  в района на Младежки дом са установени и задържани  Е. М. / 23 г./ от София , 16- годишно момче и 17–годишно момиче от Петрич. Близо до тях са открити две спринцовки с  над 7 грама кафява течност. Извършеният полеви тест реагира на хероин. По случая е образувано следствено дело. Същия ден при претърсване в два частни дома в село Струмешница, общ. Петрич, служители на РПУ откриват 3 кг сух канабис и 50 гр сухи съцветия от растението. Заведени са две следствени дела. Ден по-рано е извършен обиск и в дома на С.А./31 г./, известен на органите на реда. Домакинът  направил опит да се отърве от дрогата и набързо натикал в устатата си две найлонови пакетчета с кафяво прахообразно вещество. Полевият наркотест е реагирал положително на хероин, а  общото тегло се оказало 6, 53 гр. По случая е заведено следствено дело, С.А. е задържан.
София. Известен на полицията е заловен след бърза реакция на криминалисти на Второ РПУ и подаден навременен сигнал от 64-годишна жена. Това става на 10 декември по обяд. Столичанката тъкмо се качвала към дома си, когато видяла непознат мъж да излиза оттам, натоварен с техниката й. Тя дори опитала да го задържи, но крадецът  успял да избяга. Жената веднага се обадила на полицията и криминалистите започнали издирването на неканения гост. Бързо било установено, че това е старият им познайник С.В. /30 г./ от София, регистриран, осъждан, известен с няколко прякора.
В столичното Осмо РПУ са задържани А.Г. /20 г./, Б.И. /19 г./, и двамата известни на полицията, и 14-годишен техен авер. На 10 декември, два часа след полунощ, граждани сигнализирали за съмнителен шум в жилищната им кооперация в ж.к. “Дружба”. Автопатрул и пътни полицаи се отправили към посоченото място, където спипали триото. До този момент са установени три техни грабежа в района. Почеркът им е идентичен-разбиват катинарите на мазите и измъкват по-ценните вещи оттам – ъглошлайфове, електрожени, авточасти, инструменти, бормашини. Работата по престъпната дейност на тримата задържани продължава.
 Плевен. Двама мъже загинаха тази нощ при тежко ПТП. Катастрофата е станала към 23.55 часа на главен път в посока село Горни Дъбник. “Опел Кадет”, управляван от 44-годишен мъж от гр. Искър, се преобръща и се забива в крайпътно дърво.  От удара на място загива пътуващ до шофьора мъж. Полицията все още установява самоличността му. Водачът е откаран в критично състояние в  болницата, където малко по-късно  почива. По първоначална информация, причината за тежката катастрофа е несъобразена скорост. По случая е образувано следствено дело.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди