изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:43 EEST
В КАВАРНА ТЕСТВАХА МОДУЛИ ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО да ВИНЧИ"    
НовиниВ края на седмицата участниците в проект "Обучение по маркетинг на туризма и приложение на Интернет за реклама на туристическите ресурси" проведоха сесия, в която основната задача бе тестването на готовите вече модули

Община Каварна, заедно със своите партньори, е пред приключване на проект "Обучение по маркетинг на туризма и приложение на Интернет за реклама на туристическите ресурси". Проектът е с общ бюджет от 327 698 евро, трябва да приключи на 31 март 2005 г. Той е по  програма "Леонардо да Винчи", специализирана в областта на професионалното обучение и се осъществява с финансовата помощ на Европейския съюз. Община Каварна е инициатор и работи с още четири партньори. Това са Университета по архитектура, строителство и геодезия - София, училището по бизнес към Университета в Лутън - Великобритания, Асет Технологии ООД - Гърция и Международен бизнес и консултации - София.
Проектът е насочен към пропагандиране на природните ресурси и разгръщане на туристическия потенциал на Община Каварна, която разполага с изключително културно и историческо наследство, екологично чиста околна среда и съхранена природа. Обучението цели да повиши квалификацията на бизнесструктурите и гражданите в общината чрез прилагането на знанията и опита в областта на маркетинга, както и развитието на нови ефективни методи за обучение, изградени на базата на информационни технологии. Досега са направени четири срещи на партньорите, участващи в проекта.
На 10 и 11 декември в Каварна се проведе сесия за тестване на работните модули, изработени по проект "Обучение по маркетинг и приложение на Интернет за рекламирането на туристическите ресурси", програма "Леонардо да Винчи". Програмата включваше представяне на четирите учебни модула "Продуктов маркетинг", "Комуникационен микс на туристическия бизнес", "Електронен маркетинг" и "Комуникационни умения", дискусии и получаване на обратна връзка за изложеното съдържание. В сесията за тестване - освен организаторът и инициатор на проекта - Община Каварна и българските партньори - "Международен бизнес и консултации" - София, и Университета по архитектура, строителство и геодезия - София, участваха и представители на малки и средни предприятия от сферата на туризма, студенти и представители на местната власт, имащи отношение към развитието на туризма. Догодина модулите ще бъдат издадени в помагало, което ще ползва работещите и обучаващите се в сферата на туризма.
 


Сходни връзки

В КАВАРНА ТЕСТВАХА МОДУЛИ ПО ПРОГРАМА "ЛЕОНАРДО да ВИНЧИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди