изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:35 EEST
"КЕЙБЪЛТЕЛ" ПРЕДЛАГА ВЕЧЕ ИНТЕРНЕТ НА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ В ДОБРИЧ    
ИкономикаСлед Нова година на битовите абонати телекомуникационната компания ще предлага пакет "ТрипълПлей"

"КейбълТЕЛ" вече предлага на пазара на телекомуникационните услуги пренос на глас и данни, съобщи за НДТ Маринела Димитрова - специалист по маркетинг и реклама в добричкия клон на фирмата. "На базата на изгражданата собствена национална оптична магистрална мрежа от над 1800 км, свързваща най-важните регионални центрове, фирмата ни предлага висококачествени услуги от ново технологично поколение" - добави още М. Димитрова.
Офисът на "КейбълТЕЛ" в Добрич още от средата на декември ще стартира предлагането на Интернет услугата на корпоративни клиенти, съобщиха от фирмата. Бъдещите клиенти на новата услуга на телекомуникационната компания ще имат възможността да избират между 6 пакета за потребление - с и без измерване на трафика, в зависимост от нуждите на своя бизнес, без заплащане за кабелен модем, добавиха още специалистите от частния телеком.  Оптичната свързаност до офисите на клиентите гарантира защитата и от проблеми в електрозахранването и атмосферните влияния. През първите месеци на Новата година ще започне и предлагането на услугата ТрипълПлей в Добрич. Най-популярният 20- левов пакет от ТрипълПлей включва кабелна телевизия, интернет и предплатени разговори за 10 лева.
 


Сходни връзки

"КЕЙБЪЛТЕЛ" ПРЕДЛАГА ВЕЧЕ ИНТЕРНЕТ НА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди