изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:36 EET
Коледен турнир за шестокласници започва утре    
СпортОт 14 до 16 декември в добричката зала "Добротица" ще се проведе коледен турнир по минифутбол за момчета от пети и шести клас.

От 14 до 16 декември в добричката зала "Добротица" ще се проведе коледен турнир по минифутбол за момчета от пети и шести клас. Първенството се организира от Областния съвет на БФС и отдел "Образование и култура" към Общината. В състезанието ще вземат участие 11 отбора. Те са разделени в две групи, в които ще се играе по системата всеки срещу всеки. Според регламента мачовете ще са в две полувремена по 20 минути, отборите трябва да са от шестима състезатели - вратар и петима полеви, а ръководителите на отборите ще могат да правят "хокейни смени". Първата среща утре започва в 9.00 ч., а последната е от 15.45 ч. В първа група са ОУ "Хр. Смирненски" /първи отбор/, СОУ "П.Р. Славейков", ОУ "П. Волов", ОУ "Отец Паисий", ОУ "Хр. Ботев" и ОУ "Ст. Караджа", а във втора - ОУ "Хр. Смирненски" /втори отбор/, СОУ "Л. Каравелов", ОУ "Н. Вапцаров", СОУ "Д. Талев" и ХГ "Кирил и Методий". 
 


Сходни връзки

Коледен турнир за шестокласници започва утре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди