изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:38 EEST
В АЛБЕНА ПОДГОТВЯТ ЗИМНИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР    
СпортТрадиционният футболен турнир в  Албена ще започне на 2 февруари, продължителността все още се уточнява, тъй като зависи от броя на отборите, но най-вероятно ще бъде до 10 февруари.

Традиционният футболен турнир в  Албена ще започне на 2 февруари, продължителността все още се уточнява, тъй като зависи от броя на отборите, но най-вероятно ще бъде до 10 февруари. Надпреварата ще бъде с 6 или 8 тима, разделени в 2 групи, в тях ще се играе по системата всеки срещу всеки. "От българските отбори имаме заявки от Ботев (Пд) и Славия и запитвания от Черно море, Добруджа и Марек", каза отговорникът на сектор "Спорт" в Албена Николай Златев.  "Каквато и схема да приложим, за Черно море ще има място, защото е класен отбор и защото поддържаме най-добри връзки с клуба. Първата заявка получихме от традиционния участник в турнира Фарул (Констанца), идва и Железничар (Сараево). Има запитвания от два-три руски отбора, които ще бъдат тук на подготовка през февруари. Вили Вуцов много настоява да участват, а Марек ще идва за първия си лагер на 7 януари. По всяка вероятност, това ще направи и Видима. В момента подготвяме програмата", добави Златев.
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА ПОДГОТВЯТ ЗИМНИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди