изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:53 EEST
"Добруджа" ще играе контроли с Шумен и с тим от Украйна    
СпортИзпълнителният директор на "Добруджа" Роман Георгиев потвърди, че от 17 януари добричкият тим ще отседна на лагер в Кранево.

Изпълнителният директор на "Добруджа" Роман Георгиев потвърди, че от 17 януари добричкият тим ще отседна на лагер в Кранево. Отборът ще почива там, но ще тренира и играе контролите си в курорта Албена. Ръководството на  "жълто-зелените" направи заявка за участие в зимния турнир в курортния комплекс, който започва в началото на февруари. по този начин добруджанци ще могат да направят качествени проверки със състави, които ще се включат в надпреварата. Ясно е, че на 29 януари и 1 февруари възпитаниците на Валентин Пейчев ще имат два спаринга с Шумен. За 5 февруари е предвидена среща с украински отбор. От клуба съобщиха още, че играчите са разпуснати в почивка. През следващата седмица В. Пейчев ще бъде всеки ден на стадион "Дружба" в 14.30 часа, за да бъде полезен на всеки играч, който отиде и пожелае да продължи да води занимания. До събирането на отбора на 5 януари  2005 г. треньорският щаб ще продължи д търси съперници за контроли.
 


Сходни връзки

"Добруджа" ще играе контроли с Шумен и с тим от Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди