изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:37 EEST
ГОЛФ ИГРАЧЪТ ГАРИ ПЛЕЙЪР ЩЕ ГОСТУВА НА СТУДЕНТИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ В ДОБРИЧ    
Новини

Легендарният голф играч Гари Плейър е приел поканата да гостува на студентите от Международния колеж в Добрич при следваща своя визита в България. Това бе съобщено от офиса на Боб Милър, екс-губернатор на щата Невада и почетен председател на Международния борд на директорите на Колежа в Добрич.  



Боб Милър е организатор и председател на международния туристически форум “България – страна на мечтите”, провеждан у нас през месец януари.

“Пътувал съм в целия свят през моята над 50-годишна кариера, но трябва да ви призная, че бях удивен от красотата на местата по Черноморието, където работим с моята фирма по дизайна на 2 голф игрища” - споделя Гари Плейър впечатленията си от България с Боб Милър. За Гари Плейър е било удоволствие да работи  с много чудесни българи по време на визитата си.

Гари Плейър е един от 10-те велики голфери за всички времена в историята на голфа. Роден е в Йоханесбург, Южна Африка. Има 163 победи в международни турнири. Обявен е за спортист на света за 2003 г. за цялостна спортна кариера. Той е посланик на Международната зала на голф славата. Пролетял е над 10 милиона мили. Баща на 5 деца.

Относно бъдещата си среща със студентите от Международния колеж в Добрич световноизвестният голф играч е отбелязал също, че образованието е жизнено важно за него и за бъдещето на всички нации. Фондацията “Гари Плейър” е била създадена преди много години да подпомага образованието на деца в неравностойно положение.

Гари Плейър е поканил Боб Милър да посети в удобно за него време местата за изграждане на голф игрища по Северното Черноморие на България. Екс-губернаторът на Невада играе голф от дълги години. Сред партньорите му са Бил Клинтън, Майкъл Джордан и други знаменитости. Боб Милър гостува в Добрич при откриването на новата сграда на Колежа през октомври 2003 г., а три дни по-късно игра в благотворителен голф мач в Лас Вегас с Тайгър Уудс и с още звезди на спорта и шоубизнеса.

Студенти от Международния колеж в Добрич вече години наред провеждат стажовете си и по голф курорти в Европа и САЩ. Част от тях имат ценен опит при обслужване на висококласни туристи и са навлезли в играта. Колежаните стажувават у нас и по цял свят – от Аляска до Йоханесбург, и от Калифорния до Далечния Изток. С качествено обучение, практики и умения студенти от Добрич ще са сред първите, които ще кандидатстват и ще бъдат приети да работят в световните голф игрища и курорти по добруджанското крайбрежие, на които е дизайнер Гари Плейър.

 


Сходни връзки

ГОЛФ ИГРАЧЪТ ГАРИ ПЛЕЙЪР ЩЕ ГОСТУВА НА СТУДЕНТИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди