изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:48 EEST
ДАДОХА НИ 656 772 ЛВ. БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗА ДЕПОТО В С. БОГДАН    
НовиниПо време на среща на кмета на Добрич Детелина Николова с представители на МОСВ е станало ясно, че Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към екоминистерството отпуска 656 772 лв.

безвъзмездно на община град Добрич за дофинансиране на проект "Реконструкция и рекултивация на депо за твърди  битови отпадъци при с. Богдан", съобщи вчера Д. Николова. Реконструкцията на депото е приоритетен обект за общината и цели екологично обезвреждане на отпадъците, отговарящо на всички нормативни изисквания. По предварителни разчети се очаква обектът да бъде пуснат в експлоатация през 2005 г. Допълнително отпуснатите средства ще бъдат използвани за довършване на опорна земно-насипна дига и стопански двор, добавиха от общината. Общият размер на средствата, отпуснати като допълнителна целева субсидия от Предприятието за управление на дейностите по опазване на  околната среда от края на 2003 година до настоящия момент  е 1 951 772 лв. 
 


Сходни връзки

ДАДОХА НИ 656 772 ЛВ. БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗА ДЕПОТО В С. БОГДАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди