изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-12-08 @ 23:51 EET
"БАЛИК" ТРЪГВА ЗА КОЛЕДНО НАДИГРАВАНЕ    
КултураБоряна БОЖИДАРОВА: Фол­к­ло­рен тан­цов ан­сам­бъл “Ба­лик” при чи­та­ли­ще “Ва­сил Ле­в­с­ки” ще взе­ме уча­с­тие в “Ко­ле­д­но на­ди­г­ра­ва­не” - един от най-пре­с­ти­ж­ни­те фе­с­ти­ва­ли в Бъл­га­рия.

Той ще се про­ве­де та­зи го­ди­на за еди­на­де­се­ти път на 18 и 19 де­кем­в­ри в Спор­т­на за­ла - гр. Вар­на, къ­де­то ще се съ­бе­рат на ед­но мя­с­то хи­ля­ди уча­с­т­ни­ци от ця­ла Бъл­га­рия.

Пре­д­ви­де­но е тан­цов ан­сам­бъл “Ба­лик” да се вклю­чи в от­к­ри­ва­не­то на фе­с­ти­ва­ла, ка­к­то и в де­фи­ле­то на вси­ч­ки уча­с­т­ни­ци. Бал­чи­ш­ки­те тан­цьо­ри ще из­не­сат блок-про­г­ра­ма, в ко­я­то ще бъ­дат пре­д­с­та­ве­ни Ер­ке­ч­ки танц, Ръ­че­ник с ши­ни­ци и Шо­п­с­ки танц. Въз­пи­та­ни­ци­те на хо­ре­о­г­ра­фа То­дор То­до­ров ще взе­мат уча­с­тие и в ка­те­го­ри­я­та “Танц за ав­тор­с­т­во”, къ­де­то ще пре­д­с­та­вят “Сре­д­но­гор­с­ки танц”.

 


Сходни връзки

"БАЛИК" ТРЪГВА ЗА КОЛЕДНО НАДИГРАВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди