изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:25 EEST
СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА "ИЗИДА" СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ ТУРЦИЯ    
СпортИма идея състезатели на турския "Бакъркьойспор" да се включат в български турнири от името на "Изида"


Тенисистите на добричкия клуб "Изида" бяха на неколкодневен лагер в турския град Истанбул, където гостуваха на клуб "Бакъркьойспор". От наставника на добричлии Илия Атанасов научихме, че този тим развива още волейбол и баскетбол.
"Получи се много добра среща между тенисистите на двата отбора. Нивото на състезателите бе еднакво. Изиграни бяха по шест мача и съм доволен от представянето на Михаил Атанасов, Радмила Николова, Димитър Петров и Деси Стоянова. Намираме се в края на подготвителен период и в началото на състезателен. Спортно-техническото състояние на тенисистите ни е много добро. Трябва да отбележа, че турските ракети нямат голяма игрова подготовка и по този показател отстъпваха на нашите" - каза треньорът Илия Атанасов. Тамошният клуб разполагал с 6 хард корта и с зала, в която имало 2 корта на асфалт със специална настилка. Интересен е фактът, че треньор в "Бакъркьойспор" е капитанът на мъжкия национален отбор за купа "Дейвис" Мехарем Атач. Има идея състезателите на клуба от южната ни съседка да върнат визитата през лятото, както и да се включат в български турнири от името на "Изида". БФТ позволява това при платена такса от 30 евро на човек. "Изида" е един от малкото спортни клубове в страната, които бележат голям напредък през изминалата година и може да се похвали с подготовка на своите състезатели извън пределите на България. Освен с модерната си база, благодарение на ръководството и треньорския щаб, добричкият  тим ще посрещне 2005 година като клуб, който е с лиценз от  първа категория.  
 


Сходни връзки

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА "ИЗИДА" СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди