изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:28 EEST
МЛАДИ ТВОРЦИ СЕ СЪБИРАТ НА КОЛЕДНО ШОУ    
Култура

В петък и събота в Добрич ще се вихри рок-маратон



Коледно литературно-музикално шоу ще бъде организирано днес от 18 ч. в залата на младежкия дом "Захари Стоянов" в Добрич. Инициатор на проявата е творческата академия "Оазис на изкуствата" с ръководител Ангел Веселинов. Освен нейните членове, в шоуто ще участват още балет "Алексия", рок-групата "Кожа и кости", Фолклорният танцов ансамбъл "Добротица" с ръководител Александър Александров, Валентин Андреев-Рафе, Цветан Сашев и Пламен Панайотов. "Идеята на шоуто е, че много от възпитаниците на нашите състави, освен че пеят и танцуват, пишат и литературни творби. Така всички млади творци ще могат да се съберат и да споделят мислите си" - каза за НДТ директорката на младежкия дом Камелия Койчева.

В петък и събота градът ни отново ще бъде домакин на национален рок-маратон. Концертите ще се състоят от 17 ч. в младежкия дом в Добрич. Инициатор на маратона е добричлията Здравко Иванов. Очакват се десетина състави от няколко града на страната - Добрич, Варна, София и др., каза още Камелия Койчева.

 


Сходни връзки

МЛАДИ ТВОРЦИ СЕ СЪБИРАТ НА КОЛЕДНО ШОУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди