изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:06 EEST
КОЛИ И КЪЩА ГОРЯХА ПРЕЗ УИКЕНДА    
Ред и сигурност

Дим от горящ фолксваген разбудил посред нощ живеещите в блок 1 на "Балик"



Лек автомобил "Фолксваген" изгоря при пожар вчера рано сутринта в ж.к. "Балик", пред блок 1. Сигналът в Регионалното звено "Пожарна и аварийна безопасност" е получен в 3.30 ч., съобщиха от РДВР вчера. Продължава изясняването на причините за пожара. НДТ научи, че колата се води на името на жена. Работи се по различни версии, включително и тази за умисъл. Хора от блока казаха за вестника, че посред нощ се събудили от силната миризма на дим. На другия ден прането по терасите било почерняло от пепел.

40 минути след полунощ на събота срещу неделя в пожарната в Добрич е получен сигнал и за горящ лек автомобил "ВАЗ", казаха още от РДВР. Колата е била паркирана в района на болницата. Автомобилът е изгорял. Пламъците лумнали вследствие на късо съединение в електрическата инсталация, уточниха от полицията.

Каварненските огнеборци пък са гасили пожар в частен дом в морския град. Сигналът за него е получен в 10.20 ч. в събота. Изгорели са около 3 квадратни метра от покрива на къщата. Пожарът възникнал поради необезопасен комин.

 


Сходни връзки

КОЛИ И КЪЩА ГОРЯХА ПРЕЗ УИКЕНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди