изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:50 EET
АФП: 25-те предложиха България и Румъния да подпишат присъединителни договори през април-май 2005 г.    
Европейски съюзБрюксел. Министрите на външните работи на страните от ЕС, които се срещнаха днес в Брюксел, предложиха България и Румъния да подпишат присъединителните договори в края на април или началото на май следващата година, съобщава АФП, като се позовава на източник от ЕС.

Окончателното решение за това ще бъде взето по време на срещата на върха на ЕС, която започва в края на седмицата в Брюксел. България и Румъния се надяват да се присъединят към ЕС в началото на 2007 г., отбелязва агенцията.
По отношение на Хърватия външните министри са предложили започване на преговори за присъединяването на страната към ЕС през март 2005 г. Като условие за начало на преговорите министрите са поставили пълното сътрудничество от страна на Загреб на Трибунала в Хага.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

АФП: 25-те предложиха България и Румъния да подпишат присъединителни договори през април-май 2005 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди