изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:12 EET
ОТ ПЕЧАТ ИЗЛЕЗЕ КНИГАТА "ДАРОВАНИЯ 2004"    
Култура

От печат излезе тазгодишното издание на книжката "Дарования". Редактор е Драгни Драгнев, предпечатната подготовка е дело на в. "Нова добруджанска трибуна", а печатът - на фирма "Фактор R".



Книжката е съвместно издание на община Добрич и Ротари клуб. В нея са включени изявени наши съграждани в областта на културно-просветната и театралната дейности, музикалното и танцово изкуство, журналистическо творчество, наука, спорт, ученици и преподаватели от добрички училища, педагози от детски градини и др.

По традиция, и тази година общината и Ротари клуб организират поредица от благотворителни концерти "Дарования". Класическият ще се състои на 17 декември от 19 ч. в концертната зала "Добрич". . Фолклорният концерт "Дарования" е насрочен за 20 декември и в него ще вземат участие професионални и любителски фолклорни колективи и солисти. Концертът ще се състои в залата на кино "Глобус". Естрадният концерт с участието на поп-рок изпълнители, балетни формации, танцови двойки е на 21 декември от 18 ч. в младежкия дом.

 


Сходни връзки

ОТ ПЕЧАТ ИЗЛЕЗЕ КНИГАТА "ДАРОВАНИЯ 2004" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди