изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:42 EEST
Spiegel: Мнозинството европейци отхвърлят мюсюлманите в Европа    
НовиниРезултатите са стряскащи: Половината от западноевропейците според една анкета са на мнение, че мюсюлманите са отхвърляни в страната им, пише германското списание Spiegel.

В Германия са 61 процента. Още един резултат: Колкото по-силно влияние имат десните партии, толкова по-силна е враждебността.
“Как оценявате съществуващото днес отхвърляне на мюсюлманите, които живеят в Европейската общност?” е въпросът, поставен от GfK Custom Research Worldwide на хора от 21 страни по поръчка на американския ежедневник Wall Street Journal. Ясният резултат: Две трети от запитаните са на мнение, че хората в Европа са негативно настроени срещу живеещите в Европа мюсюлмани.
Въпреки че участниците в репрезентативната анкета не са запитани директно за тяхното мнение, Марк Хофман, който е координатор на проучването, смята, че от този резултат може да се направи директен извод за враждебността на запитаните.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Spiegel: Мнозинството европейци отхвърлят мюсюлманите в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди