изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:49 EEST
5 ОТБОРА СА СИГУРНИ ЗА КОЛЕДНИЯ ТУРНИР    
СпортПет отбора са потвърдили участието си в първия коледен турнир по волейбол, който ще се състои от 17 до 19 декември в Добрич.

Пет отбора са потвърдили участието си в първия коледен турнир по волейбол, който ще се състои от 17 до 19 декември в Добрич. Днес се очаква последната дума на още три клуба за това - дали ще се включат в надпреварата. Това са състави от Пирдоп, Етрополе и Варна. Засега сигурните отбори, които ще спорят за купата на турнира "Добрич 2004", са "Иванов клуб" /Добрич/, състави от Разград, Кърджали, Варна и още един добрички тим - "Кронос".
Организатори на турнира са два аматьорски волейболни клуба от града - "Кронос" и "Иванов клуб". Припомняме, че община Добрич ще предостави за безвъзмездно ползване две от спортните зали в града - Добротица и УСШ, където ще се проведат срещите от турнира.
Програмата на турнира предвижда отборите да бъдат разпределени в групи, където да се срещнат всеки срещу всеки. За следващата фаза ще се класират само първите два отбора от всяка група. Срещите ще се играят в 2 от 3 гейма, по правилата на международната федерация. Само финалните срещи ще се проведат в 3 от 5 гейма.
 


Сходни връзки

5 ОТБОРА СА СИГУРНИ ЗА КОЛЕДНИЯ ТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди