изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:58 EEST
Президентът на ФИФА Сеп Блатер не е подкрепял Славков в спора му с МОК    
Спорт Лондон. Президентът на ФИФА Сеп Блатер не е изразявал подкрепата си за Иван Славков в спора му с МОК. Това съобщи българската секция на Би Би Си, която се е свързала с говорителя на ФИФА Джон Шумахер.

Вчера президентът на БФС получи писмо от шефа на международната централа, в което Сеп Блатер се извинява за допуснатата административна грешка, поради която за известен период от време името на Иван Славков не фигурираше в графата “президент на БФС” в официалната страница на ФИФА в Интернет. От пресслужбата на БФС обаче обявиха, че в писмото президентът на ФИФА е изказал "своята подкрепа" в спора на Славков с Международния олимпийски комитет. Както е известно, Комисията по етика на МОК препоръча в края на ноември проф. Иван Славков да бъде изключен от МОК заради скандала, свързан с филма на Би Би Си "Да купиш игрите", в който председателят на БОК изявява готовност да даде гласа си за кандидатурата на Лондон срещу заплащане.
Би Би Си се свърза с говорителя на ФИФА Джон Шумахер и го запита, какво се е случило?
Шумахер: Става дума за чиновническа грешка, в резултат на която името на г-н Славков изчезна от интернет сайта на ФИФА в секцията за Българския футболен съюз. Когато ни беше съобщено за тази грешка от Българския футболен съюз, ние я поправихме и сега вече на нашия сайт се вижда, че г-н Славков продължава да бъде председател на съюза. Писмото на ФИФА до г-н Славков беше само писмо на учтивост, за да му съобщим, че грешката е била поправена и това е всичко.
Би Би Си: Вярно ли е, че г-н Блатер е изразил в писмото подкрепа за Иван Славков?
Шумахер: Това писмо съдържа само информация за причините, поради които неговото име за кратко време не е било на интернет сайта на ФИФА.
Би Би Си: Тоест, Блатер не е предлагал никаква подкрепа в спора на Славков с МОК?
Шумахер: Това писмо няма нищо общо с другите ситуации, в които е замесен г-н Славков. Това писмо е чисто информативно, за да знае той, какво се е случило. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Президентът на ФИФА Сеп Блатер не е подкрепял Славков в спора му с МОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди