изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:32 EEST
27-годишен грък е пострадал при масовия бой в зала “Христо Ботев”    
Ред и сигурностСофия. 27-годишен грък е пострадал при масовия бой в зала "Христо Ботев", след като фенове на Левски Сиконко хвърлиха 4 бомбички и нападнаха феновете на Панатинайкос след мача от група В на Шампионската лига.

Мъжът е откаран в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов", научи "Фокус" от източници от болницата. Той е с наранявания по главата, но след като раните бъдат обработени ще бъде освободен. Ултрасите изпочупиха седалките и започнаха да замерят с тях гърците. Един гръцки запалянко получи рана на главата. 2 автобуса с привърженици на Панатинайкос пристигнаха от Атина преди мача. Волейболистите на Панатинайкос победиха Левски Сиконко с 3:2 (26:24, 21:25, 21:25, 33:31, 17:15) в мач от Шампионската лига “Индезит”.
Фенове на Левски гръмнаха първата бомбичка в зала “Христо Ботев” при 24:22 в четвъртия гейм в мача. Съдиите прекъснаха за кратко играта и гърците успяха да вземат гейма и да изравнят. В тайбрека “сините” поведоха с 4:2, но гърците обърнаха резултата с 3 поредни точки. Отново нашите водеха с 12:11, но допуснаха изравняване и след ас гърците спечелиха със 17:15. Левски има 2 победи и 4 загуби в групата.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

27-годишен грък е пострадал при масовия бой в зала “Христо Ботев” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди