изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:22 EEST
13-А ЗАПЛАТА ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ, ПОДАРЪЦИ ЗА 2043 ДЕЦА    
Новини

Боряна БОЖИДАРОВА: 13-а заплата в пълен размер ще получат всички работещи в бюджетната сфера в община Балчик, съобщи зам.-кметът по финансите Стефан Бошнаков.



Вече са направени необходимите разчети, като получените резултати дават основания да бъдат отделени пари за допълнително възнаграждение на служителите, каза още той. Предстои средствата да бъдат утвърдени от местния парламент, който ще заседава на 20  декември.
По повод новогодишните празници за всичките 2643 деца в училищата и детските градини в общината ще бъдат осигурени лакомства на стойност 1 лв. В това число са включени и учебните заведения, които са на държавна издръжка - Професионалната гимназия "Алеко Константинов",  помощното училище в Кранево и училището в Тузлата. Ще бъдат осигурени и коледни дръвчета за всички учебни заведения. Община Балчик и тази година ще отпусне средства на деца-сираци. Коледни подаръци ще получат 5 деца, всеки на стойност по 30 лв.
За празничната атмосфера в Балчик вече е поставена новогодишната украса и елхи в центъра на града и ж.к. "Балик". За украсата от бюджета са заделени 5000 лв.
 


Сходни връзки

13-А ЗАПЛАТА ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ, ПОДАРЪЦИ ЗА 2043 ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди