изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:05 EEST
Посолството на Казахстан в Букурещ: Ерик Жузупов е пострадал при тежката катастрофа в София    
НовиниСофия. От посолството на Казахстан в Букурещ потвърдиха пред Агенция “Фокус”, че казахстанският шарже д’афер Ерик Жузупов е пострадал днес при автомобилна катастрофа край София.


Както Агенция “Фокус” първа съобщи, румънски миниван, в който са пътували Жузупов и други казахстански дипломати катастрофира около 13.30 часа на 9-ия километър на магистрала “Хемус” преди София. При тежката катастрофа е загинала една жена, като по непотвърдени данни това е съпругата на посланика, както и едно от трите пътували в колата деца.
Стабилно е състоянието на тримата приети в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" - две деца и една жена, които пострадаха при тежката катастрофа на автомагистрала "Хемус". Това каза пред Агенция "Фокус" директорът на Институт "Пирогов" доц. д-р Спас Спасков. Той уточни, че жената е със счупен крак, едното от децата е със счупена ръка. На второто дете в момента се правят изследвания, тъй като има съмнения за нараняване в областта на гръбначния стълб, но се предполага, че става въпрос само за натъртване. По думите на доц. Спасков състоянието и на тримата е стабилно и няма опасност за живота им.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Посолството на Казахстан в Букурещ: Ерик Жузупов е пострадал при тежката катастрофа в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди