изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:57 EEST
"НЕКА ПРЕЗ НОВАТА 2005 Г. ЖИВОТЪТ НИ БЪДЕ ПО-ИСТИНСКИ"    
Култура

пожела кметът Детелина Николова, която поздрави присъстващите на традиционния благотворителен концерт "Дарования". Организатори бяха общината и Ротари клуб



"Топло и светло е в душите ни, защото този ден съчетава благородството и нравствеността на всички поколения... Нека през новата 2005 година животът ни бъде по-богат, по-смислен и по-истински" - с тези думи се обърна кметът Детелина Николова към добричлии, които присъстваха на концерта "Дарования". Традиционната благотворителна проява се състоя в петък вечер в зала "Добрич". Присъстващите поздрави и Григор Алексиев от Ротари клуб-Добрич: "Нека Витлеемската звезда озари душите ни... Нека създаденото от нашите даровити деца бъде посланието ни за мъдрост и красота".

На класическия концерт прозвучаха изпълнения на Детския хор и хор "Добруджански звуци", на Български камерен оркестър-Добрич, на изявени млади музиканти от школите "Доминанта" и "Катлин", СОУ "Свети Климент Охридски", Мария Филипова /орган/, както и на възпитаници на Международната оперна академия в Балчик.

Днес и утре ще се проведат другите два концерта от поредицата "Дарования". Фолклорният е тази вечер и в него ще вземат участие професионални и любителски фолклорни колективи и солисти. . Естрадният концерт с участието на поп-рок изпълнители, балетни формации, танцови двойки е утре.

 


Сходни връзки

"НЕКА ПРЕЗ НОВАТА 2005 Г. ЖИВОТЪТ НИ БЪДЕ ПО-ИСТИНСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди