изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:26 EEST
Добруджанци отпаднаха от турнира за Купата    
Спорт"Добруджа" - "Пирин" /Гоце Делчев/ 23:37 /10:17/

Отборът на "Добруджа" отпадна от турнира за Купата на България по хандбал, след като на осминафиналите отстъпи на амбициозния тим на "Пирин" /Гоце Делчев/. Мачът между двата състава, игран в добричката зала "Русалка", завърши с победа 37:23 за гостите. В началните минути на срещата играта бе равностойна и се водеше гол за гол. В 9-та мин. добруджанци водеха с 4:3, а малко по-късно гостите вкараха гол, за да се стигне до четвъртото изравняване на резултата. То се оказа обаче и последното. В следващите десетина минути възпитаниците на Георги Андреев направиха много грешки в атака и за 12 мин. отбелязаха само един гол. Така се стигна до 22-та мин. на срещата, когато "Пирин" имаше вече солидна преднина от седем гола - 5:12. Добруджанци се опитаха да променят развоя на двубоя и до края на първото полувреме стояха добре на игралното поле. Но до обрат не се стигна. Определена заслуга за това имат и реферите Иван Костов и Милен Костов от Горна Оряховица, които не се постараха достатъчно, за да осигурят равни условия за игра на съперниците.  Двата отбора се оттеглиха на почивка при 10:17.
След подновяването на играта не се случи нищо интересно. Отборът на "Пирин", осигурил си вече добра преднина, продължи да играе вдъхновено и много организирано, докато в действията на "жълто-зелените" често нямаше никакъв синхрон. Това максимално улесни гостите, които уверено стигнаха до убедителна победа. Определено можем да кажем, че се чувстваше отсъствието на капитана на отбора Илиян Илиев,  пропуснал двубоя поради семейни причини. Най-резултатен за добруджанци бе Димитър Пламенов, отбелязал шест гола. Новото попълнение от "Локомотив - Надин" /Вн/ -  Христо Атанасов, вложи много старание, но явно беше, че все още не се е адаптирал към играта на новите си съотборници.
Състави: "Добруджа" - Гино Богданов, Христо Атанасов /3 гола/, Явор Николов /5/, Борислав Борисов /5/, Светослав Недев /4/, Димитър Ангелов, Димитър Пламенов /6/. По-късно в игра влязоха Стилиян Стоянов и Ренал Шукри.
"Пирин" - Светослав Георгиев, Райчо Копривленски /7/, Иван Мечев /3/, Ивайло Дамянов /3/, Илия Ланджев /4/, Ивайло Митков /3/, Димитър Асенов /3/. По-късно в игра влязоха Александър Попов /4/, Веселин Чакмаков /5/, Иван Япов /5/ и Станимир Джемперлиев. 

 

 


Сходни връзки

Добруджанци отпаднаха от турнира за Купата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди