изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:55 EEST
Димитър Бербатов е "Футболист №1 на България" за 2004 година    
СпортСофия. Нападателят на Байер (Леверкузен) и националния отбор Димитър Бербатов спечели приза "Футболист №1 на България" за 2004 година.

На второ място в анкетата е класиран Валери Божинов (Лече), а трети е Мартин Петров (Волфсбург). Бербатов получи картина от президента на Република България Георги Първанов.
"Искам да благодаря на колегите ми от националния отбор, благодарение на които съм тук. Без тях аз нямаше да мога да играя така добре. Искам да благодаря и на всички треньори, при които съм работил, защото от всеки съм научил по нещо”, заяви Бербатов.
"Искам да честитя на Митко. Това е едно признание за него. Искам да му пожелая да бъде отново екзекутор на Реал (Мадрид), Ливърпул и други отбори. Искам да честитя и на другите момчета, които бяха наградени. Мартин Петров да продължава да бъде най-доброто крило в Бундеслигата. Божинов да оправдае очакванията, че е "малкия Стоичков". Искам да честитя на Иванков, Топузаков, Христо Янев, Мартин Камбуров, Чавдар Янков и останалите момчета, които напират нагоре. Това беше една относително добра година за нашия футбол. Казвам добра, защото Христо Стоичков успя да мотивира младите, даде им кураж", заяви президентът Георги Първанов.
Останалите футболисти в челната десетка:
4. Владимир Манчев
5-6. Стилян Петров и Мариян Христов
7-8. Радостин Кишишев и Мартин Камбуров
9. Чавдар Янков
10. Христо Янев и Илиян Стоянов

http://www.focus-news.net/

 


Сходни връзки

Димитър Бербатов е "Футболист №1 на България" за 2004 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди