изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:04 EEST
ОТКРИВАТ ОБНОВЕНАТА ХИСТОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ В МБАЛ    
ЗдравеОбновената Хистологична лаборатория на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич ще бъде официално открита на 29 декември, съобщи за НДТ изпълнителният директор д-р Жанина Калинкова.

Това е последната инвестиция за годината на здравното заведение. Лаботаротията е разположена на седмия етаж в новия корпус на болницата, до момента се намираше в пристройката до Отделението за съдебна медицина. С преместването й се постига по-добра комуникация с останалите звена - с Хирургично отделение и Трето терапевтично отделение. Това дава възможност за по-бързо придвижване на изследванията - само през няколко етажа, обясни д-р Калинкова. В помещенията, където се намира вече Хистологичната лаборатория, е извършен основен инсталирани са климатична и вентилационна инсталации, мебелите са изцяло нови. Монтиран е и новият хистокинет - апарат, който болницата закупи за нуждите на лабораторията през пролетта.

 


Сходни връзки

ОТКРИВАТ ОБНОВЕНАТА ХИСТОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ В МБАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди