изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:10 EEST
ФАКЕЛЪТ НА ДОБРОТО НЕ УГАСВА!    
НовиниОбикновено факелът се носи от ръка на ръка - като щафета, пътуваща към запалването на олимпийския огън. Той символизира сила, геройство, преодоляване на разстоянията между хората, изминаването на трудния път към мястото, отредено за подвизи - там, където името ти ще се прочуе и всички ще узнаят за теб. Голямата победа е върхът, на който всяка наша малка крачка ни отвежда.

Десислав е на 23 години и е прикован на легло след тежка катастрофа. Десислав сега не може сам да отиде на своя връх. Крачките му биха могли да бъдат извървени само от щафета на доброволци и приятели. Щафета на факела към върха. Едно малко геройство за всеки от нас. Името ти няма да се прочуе по целия свят и няма шанс да грабнеш купата, но може - като стигне Десислав там, да се гордееш, че си държал за малко топлината на неговата надежда.
Нека направим тази щафета с факела на Десислав. Участието в няколко такива пътувания към върха - въпреки малките крачки, накрая ще доведе всеки от нас до неговата собствена мечта.
Изпрати SMS със съдържание "fakel" на номер 2369 за абонати на Mtel и  Globul на цена 2 лв. без ДДС и помогни на Десислав да стигне своя връх сам, благодарение и на теб. Запали с факела искрата на надеждата за Десислав.
Номерът е 2369, SMS-ът - ФАКЕЛ. Изпрати го и ще се почувстваш с крачка по-нагоре!
Услугата се предоставя от "КИД" ООД
 


Сходни връзки

ФАКЕЛЪТ НА ДОБРОТО НЕ УГАСВА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди