изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:17 EEST
ПРЕЗ 2005 ГОДИНА БОКСЬОРИТЕ ЩЕ ЗАТВЪРЖДАВАТ ПОЗИЦИИТЕ СИ    
СпортПетима боксьори защитиха класата на добричкия бокс през тази година. Възпитаникът на Михаил Георгиев от клуб "Добруджа" Мариян Момчев продължава да покорява нови върхове.

Петима боксьори защитиха класата на добричкия бокс през тази година. Възпитаникът на Михаил Георгиев от клуб "Добруджа" Мариян Момчев продължава да покорява нови върхове. В нова възрастова група и нова категория Мариян достигна до петото място на световното първенство по бокс за юноши старша възраст в кат. до 69 кг, което се проведе в Южна Корея. У нас боксьорът бе непобедим в тази категория при юношите старша възраст и младежите. Той достигна до втората позиция при мъжете в кат. до 75 кг и за втора поредна година бе избран за Спортист №1 на спортното училище в Добрич. Мариян стана втори в класацията за най-добри спортисти на Добрич, а другият представител на този спорт, който намери място в престижна класация за десетте най-добри спортисти на града, е Стойка Петрова. Възпитаничката на Стефан Петков, която вече се състезава за НСА, тъй като е студентка в София, продължава да бъде непобедима на ринга при жените. Стойка властва в категориите до 52, 54 и до 57 кг. Нейните срещи траят кратко на ринга. Другият вариант е съперничките й вече да са изпитали нейната сила. Отказват се още сред жребия, след като разберат, че ще се боксират срещу добруджанката. На Стойка Петрова й липсват международни турнири, а ако има повече средства за нейната подготовка,  от нея може да очакваме и по-големи успехи. Другите боксьори, които покориха първите места в своите възрастови групи и категории, са Галин Владимиров, Светлана Каменова и Тодорка Русева.       
 


Сходни връзки

ПРЕЗ 2005 ГОДИНА БОКСЬОРИТЕ ЩЕ ЗАТВЪРЖДАВАТ ПОЗИЦИИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди