изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:42 EEST
БЕЗ СТАДИОН "ДОБРУДЖА" ЩЕ ГОНИ "А" ГРУПА    
СпортДобруджа влезе в "А" група. Това ще искат да чуят привържениците на футбола в Добрич през 2005 година.

Добруджа влезе в "А" група. Това ще искат да чуят привържениците на футбола в Добрич през 2005 година. Дали това ще стане факт, ще се разбере още в началото на тази година. Добра подготовка и нови играчи трябват на добричкия тим, който след есенния полусезон заема петото място във временното класиране на "Б" група. Всъщност, възпитаниците на Валентин Пейчев започнаха зашеметяващо в есенния дял на първенството на втора дивизия. Шест мача - шест победи, които изстреляха тима на върха. В края на сезона Добруджа приключи на пета позиция и изостава само с две точки от третото място, даващо промоция в елита през 2005 година.
Постигнатото през есента не е никак малко, след като се има предвид, че през тази година "жълто-зелените" реално не изиграха нито един домакински мач. Публиката на отбора бе принудена да пътува до Албена, където Добруджа играеше своите домакински срещи. Тимът скандално остана без стадион "Дружба", след като едва тази година куп институции се сетиха, че спортното съоръжение не е годно за експлоатация.  В Пловдив част от стадиона на шампиона "Локомотив" /Пд/ се срути. Там обаче пропадналият сектор бе отцепен, а отборът продължи да играе мачовете си пред родна публика. До кога ще продължи безпрецедентният случай, само институциите, които затвориха "Дружба" знаят, но със сигурност най-запалените фенове на отбора ще си пожелаят на Нова година напролет да гледат мачовете в Добрич. През следващата година предстои да бъде открита процедурата за отдаване на стадион "Дружба" на концесия. Очаква се от новия стопанин да  въведе съоръжението в експлоатация. 
 


Сходни връзки

БЕЗ СТАДИОН "ДОБРУДЖА" ЩЕ ГОНИ "А" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди