изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:16 EEST
СТИЛИЯН ГЕОРГИЕВ ПОСТИГНА УСПЕХИ, НО НЕ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ    
СпортИзключително успешна година изпраща добричлията Стилиян Георгиев. 26-годишният сумист стана втори в кат. до 85 кг на Европейското първенство за мъже и шампион на Стария континент с отбора на България.

Изключително успешна година изпраща добричлията Стилиян Георгиев. 26-годишният сумист стана втори в кат. до 85 кг на Европейското първенство за мъже и шампион на Стария континент с отбора на България. На световния шампионат българският национален тим със Стилиян Георгиев стана втори в отборното класиране, а в индивидуалната надпревара добруджанецът зае пето място. В България Стилиян стана републикански шампион за пореден път в коронната си категория и първи на турнири в Унгария, Полша Германия и на турнира във Варна. "Разочарован съм, че не получих награда от общината" - каза Стилиян в края на тази година. Заедно с шахматистката Пламена Андреева, спортните журналисти го предложиха за приз като състезател с големи успехи, но за отбор от друг град. ПК "Спорт и младежки дейности" не одобри идеята и затова талантливият спортист остана без признание. Регистрацията на неговия тим по сумо "Триумф - Добрич" е в Софийския градски съд с дата 13 август 2002 г. 

 

 


Сходни връзки

СТИЛИЯН ГЕОРГИЕВ ПОСТИГНА УСПЕХИ, НО НЕ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди