изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:41 EET
В "ДОБРИЧ" БЕРАТ ПЛОДОВЕТЕ НА ТРУДА    
СпортСемейството на Светлин Маринов сътвори спортния гаф на годината


В най-успешния български спорт СКВТ "Добрич" постигна невероятни успехи през тази година. В индивидуалните надпревари Анани Ташев, Айдън Яшар, Митко Петров, Светлана Георгиева и други възпитаници на Жанета Георгиева заеха призови места в своите възрастови групи и категории. Най-сладки бяха успехите в отборните турнири на Държавните първенства за различните възрастови групи. "Добрич" стана шампион на България при децата и юношите до 20 години. Невероятно, но факт. Успехът е напълно заслужен, след като през изминалите няколко години в този клуб се работи целенасочено. Пирамидата за постигане на спортни успехи е изградена и  ръководството и треньорският щаб на клуба вече берат плодовете на труда.
В индивидуалните надпревари най-успешният тежкоатлет на годината е възпитаникът на Стефан Цонев и Тодор Кирчев от клуб "Добруджа" Светлин Маринов. Състезателят се класира на четвърто място в многобоя, в категория до 56 кг, на Европейското първенство за юноши до 20 години и зае втора позиция в изхвърлянето. Светлин можеше да постигне още по-голям успех това лято, ако неговото семейство не бе сътворило спортния гаф на годината. Тежкоатлетът трябваше да представя България на Европейското в Норвегия за кадети, но неговото семейство бе в Холандия и не можа писмено да даде разрешение синът им да напусне пределите на страната ни.
Звездата на клуб "Джим" Йордан Дейков стигна до четвъртото място на Световното първенство за студенти в САЩ и зае втора позиция на републиканския шампионат при мъжете в кат. до 62 кг.
 


Сходни връзки

В "ДОБРИЧ" БЕРАТ ПЛОДОВЕТЕ НА ТРУДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди