изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:41 EEST
ХАНДБАЛЪТ ОТНОВО Е НОМЕР ЕДНО СРЕД КОЛЕКТИВНИТЕ СПОРТОВЕ В ДОБРИЧ    
СпортВече няколко години Добрич няма волейболен отбор в елитната група, а футболистите ни пък правят безуспешни опити да се завърнат в "А" група.

Вече няколко години Добрич няма волейболен отбор в елитната група, а футболистите ни пък правят безуспешни опити да се завърнат в "А" група. Само хандбалният клуб успя за да оцелее в първия ешелон. В отминалото първенство мъжкият състав на "Добруджа", воден от Георги Андреев,  завърши на пето място и доказа, че е сред най-силните отбори у нас. И сега, след изиграването на мачовете от есенния полусезон, "жълто-зелените" са на пето място. А най-радващото е, че ръководството на клуба прави всичко възможно, за да се развива и детско-юношеският хандбал. Доказателство за това е фактът, че всички отбори на клуба се класираха безпроблемно за републиканските финали. И отново бяха сред най-добрите: юношите старша възраст станаха вицешампиони, юношите младша възраст се окичиха с бронзови медали, девойките младша възраст станаха четвърти, а момичетата до 14-години - пети. За съжаление, момичетата до 12-годишна възраст не можаха да участват в борбата за отличията заради безпаричието в клуба. Затова в навечерието на 2005 г. треньорите и състезателите си пожелават Дядо Коледа да донесе финансова стабилност на ХК "Добруджа". Пожелават си общинското ръководство и местните бизнесмени да погледнат с по-добро око на хандбала. За да оцелее най-успешният колективен спорт в областния ни град!  
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛЪТ ОТНОВО Е НОМЕР ЕДНО СРЕД КОЛЕКТИВНИТЕ СПОРТОВЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди