изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:09 EEST
ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА "ИЗИДА"    
СпортПреди две години на мястото на занемарените спортни площадки в градския парк президентът на тенис-клуб "Изида" Младен Матеев започна изграждането на модерна спортна база.

Преди две години на мястото на занемарените спортни площадки в градския парк президентът на тенис-клуб "Изида" Младен Матеев започна изграждането на модерна спортна база. Тогава треньорът по тенис Илия Атанасов нарече ръководителите на клуба "белите лястовици на добричкия спорт". И с пълно право. Защото днес Добрич разполага с една от най-добрите бази за тенис у нас, а "Изида" се превърна в основен център за развитие на аристократичния спорт в България. Над 200 деца тренират организирано на кортовете на клуба, а най-добрите вече печелят отличие след отличие. През 2004 г. Владислав Матеев завоюва много медали от държавните турнири и се изкачи на трето място в републиканската ранглиста на 12-годишните. Преди началото на новия сезон Димитър Петров е осми в тази възрастова група, а Радмила Николова е сред първите при 14-годишните. За да осигурят оптимална възможност за развитие на своите ракети, треньорите осъществиха добри контакти с Московската тенис-академия, както и с турския клуб "Бакъркьойспорклуб", на който гостуваха наскоро в Истанбул. Разбира се, успехите на "Изида" се дължат и на опитните треньори Илия Атанасов и Юри Дойчев, под чието ръководство протичат тренировките. В навечерието на Новата година дойде и поредното признание за клуба. На тържествената церемония по награждаването на десетте най-добри спортисти на Добрич за 2004 г. две от наградите бяха за "Изида": Владислав Матеев получи приза за най-проспериращ млад състезател, а президентът на клуба Младен Матеев  бе удостоен със специална награда за принос за развитието на спорта в Добрич.    
 


Сходни връзки

ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА "ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди