изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:57 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 26 ДЕКЕМВРИ    
НовиниСлед прободни рани в сърцето и ккорема почина 24-годишен младеж, приятелят му е в болница

ДНСГП. 8 килограма и 345 грама канабис откриха вчера гранични полицаи при проверка на лек автомобил. Към 18 часа в местност близо до с. Габрене граничен наряд от ГПУ Златарево спира “Форд Ескорт”, шофиран от столичанина И.С. /19 г./. При последвалия оглед в колата са намерени чувал и два пакета със суха тревна маса. Направеният полеви наркотест реагирал на марихуана. За случая е уведомен дежурен следовател, предприети са и процесуално-следствени действия срещу 19-годишния софиянец.


София. Столичните полицаи работят по установяването и задържането на неизвестен до този момент нападател. Тази сутрин към 2.40 часа в Четвърто РПУ е получено съобщение за инцидент на ул. “Развигор”. На място от прободни рани в сърцето и корема е починал И.Н. /24 г./, неговият 20-годишен приятел е настанен в болница с множество наранявания в гърба и лявата ръка.На място е извършен оглед, иззети са веществени доказателства. На този етап криминалистите са установили, че инцидентът е станал десетина минути преди получения сигнал. По думите на ранения, те били внезапно нападнати с нож от непознат за тях мъж, който веднага след това изчезнал. По случая е образувана преписка.
Криминалисти на столичното Пето РПУ  установиха и задържаха известният  на полицията Т.Р. /44 г./ от с. Баница, Монтанско. Гастрольорът си подбрал два блока в кв. “Хаджи Димитър” и посред бял ден в навечерието на Коледа демонтирал и задигнал два автоматични електропрекъсвача от таблата във входовете. Взета му е мярка за неотклонение “Подписка”.
Двама крадци са задържани на местопрестъплението от служители на Осмо РПУ. На 24 декември към 12.30 часа  охранител на столична фирма, намираща се на ул. “Д.Пешев”, сигнализира, че непознати демонтират алуминиеви профили и первази от административната сграда. Дежурните екипи действат светкавично и залавят Т.К. /35 г./ и П.К. /29 г./ докато пренасят  стоката. Двамата са известни на органите на реда и вече осъждани.  С постановление на прокуратурата мярката им за задържане е удължена с още 72 часа.
Бургас. Вчера към 17.30 ч. във Второ РПУ граждани алармират за развилнял се пред жилищна кооперация в квартал “Долно Езерово” мъж. Той размахвал оръжие и заплашвал съпругата си, с която от известно време били разделени. Когато дежурният автопатрул пристигнал 48- годишният Н.Г. от Петрич опитал да скрие ловната си пушка “Тулов”, заредена с два патрона. Оказало се, че оръжието е незаконно притежавано, то е с рязана цев и приклад. При последвалия обиск в багажа му полицаите открили и самоделно направен пистолет, пригоден за стрелба, с флоберкови патрони. Незаконно притежаваните оръжия и боеприпаси са иззети,  Н.Г. е задържан в районното полицейско управление.
Плевен. Вчера към 15 часа в дежурната на РПУ-Червен бряг е подаден сигнал, че в стая на ловна хижа в местността “Дубата” е намерен труп на мъж. На място незабавно пристига следствено-оперативна група, която бързо установява самоличността на човека – 47-годишен жител на с. Реселец. По първоначални данни смъртта е настъпила от огнестрелна рана в главата. При огледа в дрехите му са намерени 7 ловни бойни патрона, а близо до тялото е открита самоделно направена  ловна пушка. Иззетите материали са предадени за експертиза, аутопсия в съдебна медицина ще установява и причините за смъртта. По случая е образувано следствено дело.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 26 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди