изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:33 EET
Сергей Станишев е най-одобряваният лидер на парламентарна група, сочи проучване на НЦИОМ    
ПолитикаСофия. Председателят на БСП Сергей Станишев е най-одобряваният лидер на парламентарна група, следван от председателя на СДС Надежда Михайлова, въпреки лекият спад, който бележи одобрението за Сергей Станишев.

Това показва социологическо проучване на НЦИОМ, направено в периода 16-21 декември, 1000 интервюта в 125 гнезда в 86 населени места в страната. Лек спад бележи и одобрението спрямо лидера на ДПС Ахмед Доган.
Леко нараства одобрението за Анастасия Мозер и Мирослав Севлиевски. Без съществени промени са рейтингите на Надежда Михайлова и Станимир Илчев. От началото на годината лидерът на СДС бавно подобрява подкрепата за своята работа.
Бойко Борисов остава най-одобрявано публично лице на политическата сцена у нас, като подкрепата за него през годината е стабилна величина и в края на декември възлиза на 85%.
Места сред най-одобряваните политици в страната намират Стефан Софиянски и Петър Стоянов /45% и 41%/, макар че и двамата минават малко по-назад след групата на най-силните министри от кабинета.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Сергей Станишев е най-одобряваният лидер на парламентарна група, сочи проучване на НЦИОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди