изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:14 EEST
Нараства одобрението за работата на премиера Симеон Сакскобургготски    
ПолитикаСофия. Одобрението за работата на министър-председателя Симеон Сакскобургготски е нараснало с 4 пункта. Неговата работа се одобрява от 36,55 от българите.

Със 7 пункта пък намалява неодобрението за работата му. Това показва социологическо проучване на НЦИОМ направено в периода 16-21 декември, 1000 интервюта в 125 гнезда в 86 населени места в страната. Симеон Сакскобургготски се ползва с най-високо доверие, надхвърлящо 40%, сред младите, образованите и заможните българи, както и сред жителите на столицата и големите градове. Той има всички основания да отчете една успешна година, в която с работата си за последните 12 месеца успя да повиши с 10 пункта обществената си подкрепа и да намали с 15% българите, които гледат с неодобрение на свършеното от него.
Близо десетпроцентов спад се забелязва в доверието към главния прокурор Никола Филчев. Особено критични към работата на главния прокурор са столичаните.
Президентът Георги Първанов и председателят на Народното събрание професор Огнян Герджиков запазват одобрението за работата си от последните месеци. Проф. Герджиков значително подобрява своя публичен образ доколкото губи 8 процента от неодобрението за работата си и в момента има най-добри позиции сред живеещите в столицата и големите градове, както и сред заможните българи.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Нараства одобрението за работата на премиера Симеон Сакскобургготски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди