изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:48 EEST
БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА    
Новини900 хиляди лева са събрани до този момент в инициативата "Българската Коледа".

545 001 лева са събрани до полунощ на 26 декември, след като завърши благотворителният концерт “Българската Коледа” в Народния театър “Иван Вазов” под патронажа на президента Георги Първанов. Тази сума е натрупана само от обаждания и съобщения на номер 1117 за мобилните телефони и 0900 1117 за абонатите на БТК.

От дарители – институции, фирми и организации, за инициативата “Българската Коледа” са постъпили над 350 000 лв. Сумата обаче се очаква да нарасне, защото още много фирми са заявили желание да се включат в инициативата в работните дни след празниците.

До тази минута общо са събрани 874 947 лева. Акцията продължава. Всички тези пари са за деца, които спешно се нуждаят от лечение и за оборудването на детски клиники и болници.

Набирането на средства в "Българската Коледа" продължава и в следващите дни, включително и в новогодишната нощ. Всяко обаждане дарява един лев за болни деца. Подарете надежда на тези, които се нуждаят от помощта ни.  БНТ

 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди