изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:59 EET
В. Черно море, Варна: Ламбо най-харесван да води червената листа в Добрич    
ПолитикаДобрич. Актьорът Стефан Данаилов е безспорният фаворит в кандидатдепутатската листа на червените в Добричкия избирателен район.

Настоящият шеф на парламентарната комисия по култура е предпочетен за водач от всички общински организации на социалистите, обяви след заседанието на областния съвет на БСП неговият председател Ясен Пенчев. Стефан Данаилов успя да събере звездите на Народния театър да се състезават благотворително в телевизионната игра "Стани богат", като събраните средства бяха дарени на добричката трупа, изтъкват от червената централа. Благодарение на Ламбо и колегите му покривът на сградата на драматичен театър "Йордан Йовков", който от години не издържаше при проливни дъждове, беше ремонтиран. Понеже на последните парламентарни избори Добрич остана без червен депутат, Стефан Данаилов публично обяви, че поема политическата отговорност за региона във Висшия съвет на БСП и организираше приемни за граждани, посочват от столетницата.
Дългогодишният дипломат Киряк Цонев, изключителен познавач на проблемите в Близкия изток, също е номиниран за червената листа, казаха от БСП. Арабистът е предложен от земляците си в Каварна. Бившият шеф на РДВР в Добрич Евтим Костадинов и настоящият кмет на Генерал Тошево Димитър Михайлов са сред избраниците на социалистите за парламентарния маратон през 2005-а. БСП ще пусне 14 свои в надпреварата за 7 депутатски мандата в региона.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В. Черно море, Варна: Ламбо най-харесван да води червената листа в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.19 секунди