изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:52 EET
В. Позвънете Новини, Варна: Разбиха контрабанда на цигари от Румъния    
НовиниСрещу Коледа при съвместна акция на служба Сигурност и Икономическа полиция, е разбит контрабанден канал на цигари в граничното село Дуранкулак, съобщиха от РДВР Добрич.

При обиск в дома на 44-годишен местен жител са открити и иззети 42 мастербокса с общо 20 хиляди 988 броя цигари без бандерол и акциз. Те са от скъпите марки Марлборо, Парламент, Давидов, Картие, ЛМ, Слимс и Виктори. Цигарите са внесени нелегално на територията на страната и е трябвало да се продадат по време на празниците на пазарите в Добрич и Варна, допускат криминалисти.
Арестуваният е Неделчо Тодоров от Дуранкулак, който закупил контрабандните папироси от безмитните магазини в Румъния. Образувано е полицейско дознание и се издирват съучастниците на Тодоров. Не е изключено между тях да има и митнически служители.
Далаверата с контрабандни цигари, внесени от Румъния, носи добра печалба. Кутия Виктори в безмитните магазини в северната ни съседка се продава по 80 стотинки, а тук е 1,60 лева. Кутия Давидов е 2 лева на фришоповете, а у нас струва 4 лева. Задържаният е собственик на магазин на хранителни стаки в Дуранкурлак.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В. Позвънете Новини, Варна: Разбиха контрабанда на цигари от Румъния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди