изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:21 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 27 ДЕКЕМВРИ    
Ред и сигурностАрестуваха извършители на грабежи

София. След бърза намеса на полицията  през последните дни  бяха задържани извършители на грабежи в различни райони на столицата. Навръх Коледа, около 16.30 часа, 11-годишен ученик бил нападнат на автобусна спирка на бул. “Сливница”. Докато се опомни, неизвестният грабител му отнел мобилен телефон и избягал. Половин час по-късно майката на момчето алармирала във Второ РПУ и дежурните патрули започнали издирване по направеното описание. Не след дълго бил заловен 17-годишният С.Н., известен на органите на реда, от когото телефонът е иззет и върнат на собственика. Криминалистите от Трето РПУ са уличили в извършването на уличен грабеж 19-годишния   Н.Г.,криминално проявен. Негова жертва станал 14-годишен жител  на кв. “Илинден”, който бил нападнат на бул. “Ал. Стамболийски” и принудително се разделил с новия си GSM “Сименс”. След залавянето на злосторника апаратът е иззет от него и върнат на собственика. Три дами са пострадали от улични нападатели, които бързо са разкрити и заловени от полицията. На 25 декември около 20 часа в кв.”Кремиковци” непознат издебнал 24-годишна столичанка, повалил я на земята и задигнал чантата й и с пари и документи. По случая е задържан 29-годишният рецидивист В.Р. негов връстник, също известен на органите на реда, ограбил по подобен начин мобилния телефон на 32-годишна жена, инцидентът станал на бул. “Възкресение”. Регистрираният за предишни криминални прояви А.Б. е разкрит от служители на Трето РПУ, а крадената вещ е намерена и иззета.

НСГП. Почти кило канабис откриха гранични полицаи при проверка на лека кола на българин. Около 18 часа на Коледа полицейски наряд от участък Златарево при РГС-Кюстендил спрял за проверка в землището на с. Габрене  лека кола “Форд Ескорт”, управлявана от 19-годишния столичанин И.С. При претърсването й екипът намерил 845 грама суха трева, реагирала при направения наркополеви тест на канабис.  За случая е уведомен дежурен следовател. Срещу трафиканта ще бъдат предприети процесуално-следствени действия.

Пазарджик. Незаконно притежавани оръжие и боеприпаси откриха полицаи от РПУ-Велинград. Днес през нощта служителите на реда извършвали рутинна проверка на питейните заведения в града. В едно от тях се натъкнали на 39-годишният С.В , жител на пазарджишко село, у когото открили боен пистолет “Макаров” без фабрични номера и боеприпаси за него.С.В.е задържан за 24 часа,  срещу него е образувано бързо полицейско производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 27 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди