изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:00 EEST
Тяло на българин е открито в Испания    
НовиниОриуела/София. Труп на български гражданин е бил открит в понеделник в близост до насип на тунел на път N-340 край испанския град Ориуела.

Това съобщиха за Агенция “Фокус” от полицията в град Ориуела. Името на българина е Вангел Илиев, на 28 години. Жертвата няма съдебно минало в Испания и по всяка вероятност е пребивавал нелегално в страната. От испанската полиция съобщиха, че се издирват познатите на жертвата, за да бъдат установени улики във връзка с предполагаемото убийство. От органите на реда в Ориуела допълниха, че вече е установен контакт с посолството на България в Испания.
Българинът е имал фрактура на ребрата и множество рани от удари с неустановен до момента предмет в областта на главата. Представители на испанските органи на реда отбелязаха, че не е известна професията на Илиев, нито постоянното му местожителство, но полицията е концентрирала разследването на случая в района на Торевиеха, Ориуела и Мурсия. Предполага се, че мотивът на престъплението е уреждане на сметки, тъй като по цялото тяло на жертвата е имало контузии.
Тялото на българина е било открито в понеделник около 15.00 ч. местно време от британско семейство. Предполага се, че смъртта е настъпила 12 часа, преди да бъде открит трупа. Полицията работи по версията, че предполагаемото убийство е било извършено на друго място, след което тялото е било захвърлено в района, в който е открито. Начинът, по който е извършено, напомня начинът на действие на мафиите от Източна Европа, които захвърлят жертвите си на място, на което лесно да могат да бъдат открити, за да може това да послужи за урок на други хора, заплашени от бандите, отбеляза източник от испанската полиция.
Според първоначалните данни от извършената вчера аутопсия в медицински център в Аликанте, смъртта на българина е настъпила в резултат на нанесените удари по цялото тяло, като не са били открити огнестрелни рани или следи от използвано хладно оръжие. Съдебни източници посочиха, че до момента никой не е потърсил тялото. Разследването продължава, извършват се допълнителни изследвания, които целят да установят дали жертвата е приемала някакви медикаменти или токсични вещества, преди да настъпи смъртта.
 


Сходни връзки

Тяло на българин е открито в Испания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди