изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:55 EET
Джери за първи път тръгва на турне сама    
КултураДжери Халиуел, една от най-популярните и успешни британски изпълнителки и най-секси момичето от “Спайс Гърлс”, ще направи първото си самостоятелно турне!

  Певицата ще се изяви на сцените на Великобритания и Ирландия с грандиозно шоу. Това е турнето, за което феновете й копнеят от години и тя избра най-подходящия момент, за да го направи.

 

Замисленото шоу ще даде възможност на многобройните почитатели на тази безспорно талантлива изпълнителка, не само да я видят за първи път на живо като соло артист, а и да се забавлявт с уникалното й и енергично присъствие, което тя внася във всяко едно изпълнение. Програмата ще включва актуални нейни хитове, носталгични песни и няколко изненади, подготвени специално за най-големите й фенове, които ще отидат да я гледат.

 

Джери започна кариерата си като част от поп феномена “Спайс Гърлс”. Джинджър Спайс, както беше прякорът й в групата, правеше впечатление с провокативния си гардероб и веселия си нрав. Тя напусна “Спайс Гърлс” през 1998 година, когато албумите им се разграбваха като топъл хляб и тиражите им достигнаха цифрата от 46 милиона. Тя стана посланик на добра воля към ООН и патрон на организация, борещата се с рака на гърдата. Джери се върна на музикалната сцена със сингъла ‘Look At Me’, който дебютира в класациите под номер две, а дебютният й солов албум ‘Schizophonic’ се превърна в мултиплатинен.

 

Джери има общо четири № 1 хита във Великобритания, а като прибавим и останалите седем на “Спайс Гърлс”, тя отбеляза абсолютен рекорд за най-много първи места в класациите на Острова, постигнати от жена.

 

Нейният дългоочакван трети солов албум ще излезе през 2005 година. Той е първият й за последните три години и вече може да се похвали с хит, влязъл в Топ 5 – пилотния сингъл “Ride It”.

 

 

Датите за Британското й турне са следните:

 

  3 май – The Point, Дъблин

  4 май – Waterfront, Белфаст

  6 май – Clyde Auditorium, Глазгоу

  9 май – Playhouse, Единбург

13 май – Press & Journal Arena, Абърдийн

14 май – Carling Apollo, Манчестър

18 май – NIA Academy, Бирмингам

21 май – Pavilions, Plymouth

22 май – Centre, Брайтън

24 май – Hammersmith Carling Apollo, Лондон

27 май – Dome, Донкастър

28 май – Opera House, Блекпуул

29 май – CIA, Кардиф

 

 


Сходни връзки

Джери за първи път тръгва на турне сама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди