изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:08 EEST
СВЕТОСЛАВ БОЖКОВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ИГРАЕ ЗА ВАРНЕНСКИТЕ "ЖЕЛЕЗНИЧАРИ"    
СпортХандбалистите на "Добруджа" ще се съберат на 10 януари, за да започнат подготовката си за пролетния дял от първенството на  "А" група.

Хандбалистите на "Добруджа" ще се съберат на 10 януари, за да започнат подготовката си за пролетния дял от първенството на  "А" група. Президентът на добричкия клуб Георги Андреев сподели, че отборът ще проведе първия етап от тренировъчния процес в зала "Русалка". Междувременно ще се прави всичко възможно за организирането на подготвителен лагер, в който да вземат участие всички състезатели. Както е известно, през есента хандбалистите на "Добруджа" много рядко провеждаха съвместни занимания: една част от състезателите, преотстъпени от "Локомотив - Надин" /Варна/,  тренираха в черноморската ни столица, други се подготвяха в Бургас, а трети - в зала "Русалка". Още в края на есенния полусезон Г. Андреев заяви, че ако тренировъчният процес продължава по същия начин, добри резултати не могат да се очакват. Именно за да се постигне нужното сработване между състезателите, президентът на добричкия клуб настоява за провеждането на подготвителен лагер. Научихме още, че националът Светослав Божков ще продължи да облича екипа на "Локомотив - Надин" и през пролетта - той ще играе за "железничарите" като преотстъпен до края на сезона. Шефовете на варненския клуб разчитат много на опитния добричлия в преследването на голямата си цел - спечелване на шампионската титла. Отборът на "Добруджа", който направи много силни мачове през есента, също има шансове да се включи в борбата за отличията в първенството. Във временното класиране добричкият тим е на пето място и ако предсезонната подготовка бъде пълноценна, той може да класира за плейофите. Начело в таблицата е "Спартак" /Вн/, а след него се нареждат "Локомотив - Надин", "Пирин" /Гоце Делчев/ и "Осъм" /Ловеч/. Мачовете от първия пролетен кръг са на 26 февруари.

 

 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ БОЖКОВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ИГРАЕ ЗА ВАРНЕНСКИТЕ "ЖЕЛЕЗНИЧАРИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди