изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:28 EEST
ОТБОРЪТ НА "ДОБРУДЖА" СЕ СЪБИРА ДНЕС ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА    
СпортФутболистите на "Добруджа" ще се съберат днес в 10.00 ч. на стадион "Дружба", за да поставят началото на предсезонната си подготовка.

Футболистите на "Добруджа" ще се съберат днес в 10.00 ч. на стадион "Дружба", за да поставят началото на предсезонната си подготовка. Половин час по-рано старши-треньорът на "жълто-зелените" Валентин Пейчев ще даде пресконференция, на която ще обяви как ще протече подготовката на отбора до 26 февруари, когато започва пролетният дял от първенството на "Б" група. От щаба на клуба потвърдиха информацията, че двама нови футболисти ще се присъединят към отбора. Единият от тях е 19-годишният централен защитник Николай Кондов, който идва от "Черно море" /Варна/. Той е син на звездата на "Добруджа" от недалечното минало Георги Кондов. Другият състезател, който ще облече екипа на добричкия клуб, е халф, играл миналия сезон в отбор от първата ни дивизия. Кой е той, ще научим днес от В. Пейчев по време на срещата му с журналистите. Разбира се, на проби ще дойдат и други състезатели. Сред тях ще са и младите футболисти на "Добруджа" , които през есента играха като преотстъпени в отбори от Североизточната "В" група.
 


Сходни връзки

ОТБОРЪТ НА "ДОБРУДЖА" СЕ СЪБИРА ДНЕС ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди