изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:00 EET
ДО 17 ЯНУАРИ СЕ ПРИЕМАТ ИДЕИ ЗА ПРОЕКТ ПО ФАР ИСС    
Общество
В края на месец декември стартира проектът "Пилотна интегрирана схема за регионално развитие в Североизточен район за планиране, финансирана от програма ФАР "Икономическо и социално сближаване 2003".

Преди време областният управител Иван Иванов информира, че програма ФАР 2003 ще подкрепи грантова схема в Североизточния район за планиране, която ще се осъществява през 2005 г. Проектът е на обща стойност 6.22 милиона евро. В областната администрация в Добрич се събират проектни идеи, които ще насочат експертите за изготвяне на точен анализ за нуждите на област Добрич. Идеите трябва да бъдат ориентирани към повишаване на регионалната и местна икономическа активност, подобряване на инфраструктурата,  развитие на бизнеса, прехода към информационно общество и т.н. След като се съберат достатъчно проекти, някои от които ще бъдат финансирани, ще се разработи, одобри и стартира грантовата схема. Колкото повече идейни проекти постъпят в областна администрация - Добрич, толкова по-голяма ще е възможността за усвояване на средства по проекта. Проектните идеи могат да бъдат представени от общини, неправителствени организации и други сдружения само в електронен вариант, не по-късно от 17 януари т.г. Те се приемат на електронен адрес obl-dobrich@netplusdb.bg. Допълнителна информация и консултация се получава от представителя на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в Добричка област, който отговаря на тел 601-494, 0898/328993.
 


Сходни връзки

ДО 17 ЯНУАРИ СЕ ПРИЕМАТ ИДЕИ ЗА ПРОЕКТ ПО ФАР ИСС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди