изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:21 EEST
"ДОБРУДЖА" СЕ СЪБРА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА    
СпортРуслан ЙОРДАНОВ
27 футболисти се явиха на първата тренировка на "Добруджа" за тази година. На този етап сред новите в отбора е левият халф на "Черно море" Николай Кондов, който идва като преотстъпен до края на сезона. По препоръка на Иво Димов в добричкия тим пристигна десният халф на "Славия" Стефан Тодоров.

Руслан ЙОРДАНОВ
27 футболисти се явиха на първата тренировка на "Добруджа" за тази година. На този етап сред новите в отбора е левият халф на "Черно море" Николай Кондов, който идва като преотстъпен до края на сезона. По препоръка на Иво Димов в добричкия тим пристигна десният халф на "Славия" Стефан Тодоров. Пълноценна подготовка с кандидата за "А" група вече води и нигериецът Илаго Окезе. 19-годишната черна перла играе като централен нападател. Той има картотека за "Добруджа", но от близо година се възстановяваше в Добрич от получена контузия. В състава на "жълто-зелените" са върнати на проби няколко играчи от школата на клуба, които през есента бяха преотстъпени на отбори от "В" група. Това са защитниците Ивайло Радев и Димитър Геров, халфовете Стефан Коев, Стефан Галинов и Явор Симеонов. От щаба на добричкия тим съобщиха, че в заключителна фаза са преговорите с "Локомотив" /София/ по привличането на Борис Кондев. Треньорът на "Добруджа" Валентин Пейчев се надява "Черно море" да преотстъпи още един-двама играчи, с които неговият тим да намери място в тройката на "Б" група и по този начин да спечели промоция за елита. Единственият играч, който не се яви на първото занимание на отбора за тази година, е Павлин Тодоров. Футболистът бил на гости на брат си Светослав Тодоров  в Англия и е получил разрешение от ръководството на "Добруджа" да се включи в тренировките от днес. Една от задачите на отбора тези дни ще бъде да си избере капитан, тъй като в края на миналата година Иво Кискинов бе отстранен от тима. "Жълто-зелените" ще тренират двуразово в Добрич до 16 януари, след което заминават на лагер в Кранево. "Крайно време е отборът да се върне да играе на стадион "Дружба", защото ние сме отборът на Добрич, а не на Албена", каза на пресконференция вчера треньорът на добруджанци Валентин Пейчев. Ръководството на отбора категорично отрече, че Войн Войнов може да поеме тима.
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" СЕ СЪБРА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди