изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:22 EEST
ПАВЛИН ТОДОРОВ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОТБОРА    
СпортДве тренировки проведоха вчера футболистите на "Добруджа", които се подготвят за пролетния дял от първенството на "Б" група.

Две тренировки проведоха вчера футболистите на "Добруджа", които се подготвят за пролетния дял от първенството на "Б" група. Към отбора се присъедини нападателят Павлин Тодоров, който пропусна заниманието първия ден, тъй като бе в Англия на гости на брат си - национала Светослав Тодоров. Ръководството на отбора е останало доволно от представянето в първите тренировки на новите попълнения - 22-годишния Стефан Тодоров, който е юноша на ЦСКА, а сред това е играл в "А" група с екипа на "Славия", и 19-годишния централен защитник Николай Кондов, който дойде от "Черно море" /Вн/. Старши-треньорът Валентин Пейчев ще даде шанс на всички момчета, които са на проби, да докажат, че имат място в отбора. До 17 януари, когато "жълто-зелените" заминават на лагер в Кранево, треньорският екип трябва да реши от кои състезатели ще има нужда през пролетта, и да определи групата от 24 футболисти, които ще продължат да подготвителния период в "Добруджа". 

 

 


Сходни връзки

ПАВЛИН ТОДОРОВ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОТБОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди