изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:29 EEST
ДО ДНЕС СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ    
Образование

за кандидатстване за директорските постове в общински училища в Добричка област



Днес е крайният срок за подаване на документи за кандидатстване за директорските постове в 22 общински училища в Добричка област, съобщи началникът на Инспектората по образование Рина Иванова. Пет от учебните заведения са в Добрич и Тервелско, по четири има в общините Добричка и Балчик, в Генерал Тошево и Каварна са по две. В Добрич това са училищата "Отец Паисий", "Любен Каравелов", "Дора Габе", спортното училище и ученическото общежитие. Там в момента има временно изпълняващи длъжността директор.

Все още не са проверени писмените работи на кандидатстващите за директор в десет държавни училища в областта, каза още Р. Иванова. От подалите документи 28 души, двама не са се явили, защото не са отговаряли на изискванията. Другите 26 са положили писмен изпит на 29 декември. След като станат известни резултатите от него, ще се определят допуснатите до следващия етап на конкурса. Това ще бъде събеседване, датата за което ще бъде насрочена от министъра на образованието Игор Дамянов.

 


Сходни връзки

ДО ДНЕС СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди