изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:34 EEST
По последни данни 14 души са загинали при влаковата катастрофа в Италия    
По светаРим. По последни данни 14 души са загинали при катастрофа между товарен и пътнически влак недалеч от Болоня, Северна Италия, предаде АФП.


По-рано агенция Фокус предаде, спасителните екипи извадиха седем тела на загинали пасажери от катастрофиралите влакове в Италия, предаде агенция ANSA. Много от вагоните са дерайлирали. Работата на спасителните екипи е затруднена от гъстата мъгла в района, при която видимостта е от около 50 метра. По последни данни “около” 10 души са загинали при железопътната катастрофа. Пътническият влак, който се сблъска с товарен влак в Италия, е пътувал от Верона за Болоня, съобщиха испанските медии.
Два от вагоните на катастрофиралите на линията, свързваща италианските градове Болоня и Верона, близо до гара Сан Феличе, пътнически и товарен влакове, са напълно деформирани, съобщи в електронното си издание испанският вестник El Mundo, като се позова на италианската противопожарна служба. Пожарни екипи работят по изваждането на затиснатите сред развалините пасажери. Според информацията над мястото на катастрофата се издига гъст облак дим.
Катастрофата е станала при гъста мъгла, съобщиха италианските медии. Представител на Карабинерите заяви, че “десетки” са загинали и “множество” са ранените. АФП съобщи, че най-малко 10 души са загинали. Много линейки са пристигнали на мястото на инцидента.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

По последни данни 14 души са загинали при влаковата катастрофа в Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди